top of page

Atelier FijnGoud heeft een eigen collectie die is ontstaan door een samenvoeging van onze unieke ontwerpen. Wij zijn Dieuwertje en Raoul. We hebben dezelfde basis en hebben ons daarna beide als individu doorontwikkeld.

Raoul: ’Ik ben van de technische kant, een ambachtsman met een fascinatie voor technieken en gereedschap.’

Atelier_FijnGoud-2379.JPG

Dieuwertje: ‘Ik benader het sieraad meer vanuit verfijnde vormgeving. Ik wil een ontwerp laten aansluiten op een persoon, waarbij ze elkaar versieren.’

Atelier_FijnGoud-2410.JPG

Door onze verschillen, vormen we een duo dat elkaar aanvult en versterkt. Onze fascinatie voor het vak heeft ervoor gezorgd dat we nu Atelier FijnGoud hebben waarbij we samen een nieuw avontuur aangaan.

Atelier_FijnGoud-2520.JPG

Raoul van de Braak (Tilburg, 1987)
Al op jonge leeftijd wist ik wat ik wilde worden. Tijdens mijn opleiding heb ik me verdiept in het maken van sieraden en groot zilverwerk. Ik ben nieuwsgierig en enthousiast waardoor ik mezelf heb ontwikkeld tot een echte alleskunner. Ik voel mij als in vis in het water in ons atelier en verdiep me graag in de nieuwste technieken en gereedschappen.  

Dieuwertje Marije Bunnik (Gouda, 1987)
Na het afronden van de vakschool heb ik ervoor gekozen om mezelf te verdiepen aan de Kunstacademie. Mijn liefde voor verfijnde fragiele vormgeving en mijn passie voor de identiteit ontleend aan zijn omgeving staan hierin centraal. Voor mij is het belangrijk dat een sieraad iets voor je doet.

bottom of page